0
Atletika

PROGLAŠENI NAJBOLJI: Atletski savez odao priznanje Ivani Španović i Ivanu Aniću

Objavljeno: 30.01.18 u 16:15

Atletski savaz Srbije je danas na svečanosti u hotelu „Kraun plaza“ u Beogradu, proglasio najbolje atletičare u 2017. godini.

Za najbolju u ženskoj konkurenciji očekivano je proglašena najbolja srpska atletičarka, Ivana Španović, evropska prvakinja u skoku u dalj, dok je u konkurenciji muškaraca priznanje pripalo Ivanu Aniću, rekorderu u istoj disciplini.

Za najbolji klub u Srboko proglašen je Atletski klub Vojvodina iz Novog Sada, čiji je član i Ivana Španović, dok je priznanje za najboljeg trenera dobio Ivanin trener, Goran Obradović, takođe član novosadskig kluba.

U ostalim kategorijama nagrade za najbolje dobili su Adrijana Vilagoš i Nebojša Ivić (mlađi pioniri), Amra Terzić i Amel Džakovac (pioniri), Tamara Mićević i Tihomir Đorđević (mlađi juniori), Milica Kardašević i Veljko Nedeljković (juniori), Zorana Barjaktarević i Aleksa Kijanović (mlađi seniori.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter