0
Domaći fudbal

NAKON ODLAZAKA NA RED DOŠLA POJAČANJA: Voždovac ojačao redove dvojicom povratnika

Objavljeno: 30.01.18 u 16:35

Nakon nekoliko odlazaka sa krova tržnog centra „Stadion“, u fudbalskom klubu Voždovac na red su stigla i pojačanja.

Redove popularnih „zmajeva“ pojačala su danas dvojica igrača i to napadač Marko Pavićević i levi bek Nemanja Zlatković. Obojica igrača su već tokom svojih karijera nosili dres Voždovca, a odmah po potpisu oni će se zaputiti u Anteliju, gde se ostatak ekipe priprema za nastavak sezone.

-Znam gde sam došao i dobro sam upoznat kakva je veličina Voždovca. Izuzetna mi je čast što ću ponovo obući dres Zmajeva i znam šta mi je činiti. Jedva čekam da se pridružim ekipi i počnem sa treninzima-, istakao je po potpisu Pavićević, koji je u karijeri nosio dresove Sevojna, Slobode, čačanskog Borca, ali i grčkih klubova Ermionide i Ahranaikosa.

Oduševljenje potpisom istakao je i Zlatković, koji je takođe dobro upoznat sa uslovima u Voždovcu.

– Srećan sam što ću ponovo nositi dres ovog kluba. Vrlo dobro mi je poznato kako ovaj klub funkcioniše i o kakvoj se profesionalnoj sredini radi. Ipak, sve što je bitno vezano je za teren-, istakao je novi-stari igrač Zmajeva, koji je između ostalih kluboa nastupao za slovačku Žilinu, češki Zlin, Sarajevo, Javor, Novi Pazar, Dijagoras…

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter