0
Košarka

FOTO: Instagram / Miloš Teodosić

KLIPERSI PLANIRAJU NOVE TREJDOVE: Teo uskoro u timu sa Lebronom, Džordžom ili Kazinsom…!?

Objavljeno: 30.01.18 u 17:55

Mnoge je ovog jutra iznenadila razmena između Klipersa i Detroita, u kojoj je najveća zvezda tima iz Kalifornije, Blejk Grifin završila u ekipi Pistonsa, dok su uz našeg Bobana Marjanovića u Los Anđelesu završili Tobijas Heris i Ejveri Bredli.

Međutim, ako je verovati glasinama koje dolaze sa druge strane Atlantika, ovo je tek početak građenja novog tima Klipersa, koji će u narednom periodu pokušati da se oslobode svih igrača sa velikim ugovorima i pripreme teren za dolazak nekih od najvećih zvezdi lige.

Prema poslednjim vestima iz SAD, tim iz Los Anđelesa bi ovih dana mogli da napuste još dvojica nosilaca igre, Diandre Džordan i Lu Vilijams, koji takođe imaju visoka primanja.

Generalni menadžer Klipersa, Džeri Vest navodno je skovao plan da na leto dovede neke od najvećih imena lige, koji će po okončanju ove sezone postati slobodni agenti. Među njima su savako najzvučnija imena Lebron Džejms, Pol Džordž, DeMarkus Kazins, Ajzea Tomas.

Tako bi našim košakrašima, Milošu Teodosiću i Bobanu Marjanoviću uskoro moglo da se priključi neko zvučno ime, od kojih bi neka mogla Kliperse učiniti jednim od kandidata za šampionski prsten.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter