7
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

CRNOGORCI BI HAJDINA U SVOJOJ REPREZENTACIJI: Evo šta Zvezdin novajlija kaže o tome

Objavljeno: 30.01.18 u 19:13

Nedugo po prelasku Stefana Hajdina iz subotičkog Spartaka u Crvenu zvedu, pročule su se glasine da su za njega interesovanje pokazali iz FS Crne Gore.

Međutim, levi bek Crvene zvezde dematovao je da je imao bilo kakve kontakte sa čelnicima „skokolova“, te da je o ovome čuo samo iz medija.

– Niko do mene nije došao, niti me je kontaktirao na bilo koji način. Naravno da prija kad čujete nešto takvo, makar i iz medija. Trenutno nisam okupiran time, jer sam posvećen pripremama i narednom periodu u dresu Crvene zvezde, rekao je Hajdin za „B92“.

U prošlosti smo imali brojne primere da igrači koji su prethodno i nastupali mlađe selekcije Srbije zaigraju za seniorsku selekciju Crne Gore, a među njima su Staniša Mandić, Filip Stojković, Mirko Ivanić, Vladimir Rodić, ali i Vladimir Volkov koji ima nastup i za A tim Srbije.

Stefan Hajdin je do sada odigrao jedan meč za selekciju Srbije do 19 godina, a u karijeri je pored Spartaka iz Subotice bio i član i za BASK-a, Zemuna, Radničkog iz Nove Pazove i Dunava iz Starih Banovaca.

0
0

7 Komentara

  1. Ma sta pricas,bre! Dejoje kljucni faktor dole u fudbalu, predsednik FSS cG, sve se pita, bas sve. On je fudbalski milo dole,uvek se hurcio crnogorstvom! Sve to on radi na lisiciji, kukavicki nacin. Tumba i nije toliko kriv, njemu se da spisakmogucih ali Dejo je taj koji podmicuje srpske kandidate ! Da se razumemo, ne moze se bas i sve prebaciti na igrace koji prihvataju taj „ponos“ , to im objektivno moei pomoci u karijeri, ali nisu bas ni oprani od sramote koja znaci izdaju u sportu! Da, da…izdaju sopstvenog ponosa i duse. Licno mislum da kodmene oni koji to ptihvate su ispisani iz srpskog sportskog korpusa i za mene su kao Pjanic, Lulic, Boban ili Srna ,isto tako!
    Neka ih je sramota, gde im je pod kozom zadhtao nerv kad su slusali onu seosku svatovsku himnu?! Ali, neka im bude! Treba ih posteno izzvizdati pojedinacno kad kroce na stadion u Beogradu!

    0
    0
    Odgovori
  2. Uopste nije problem u Deji i Tumbi, kao ni u crnogorskom savezu, problem je u menadzerima koji igrace na silu guraju u reprezentaciju, pustaju ovakve lazne vesti i ucenjuju maticni savez. Decko pre 12 meseci nije prosao probu u mrtvom Bsk-u iz Borce, to sto je doveden u Zvezdu na mala vrata, ne znaci da tako moze da udje i u reprezentaciju…

    0
    0
    Odgovori
  3. Imamo li mi drzavu ili samo neke obskurne likove koji vode savez i drzavu… Dajte onda svi da igramo I navijamo za tudje timove, reprezenracije. Raspad od drzave kad se ovo dozvoljava

    0
    0
    Odgovori
  4. Planinari se ponasaju krajnje nefer i bezobrazno. Nude igranje za repcg bas u nezgodnom trenutku za razvoj karijere igraca,kad ima 20 do 22g, i kada jos igrac nije izbrusio svoj talenat da bi bio pozvan u nacionalni tim svoje zemlje. FSStreba pod hitno da uruci protest montenegrosiima i UEFA-i,jer je to prevrsilo svaku meru korektnosti i dobrog ukusa. Eto vam vasih Deje i Tumbe.
    FSS bi trebao hitno da organizuje jedan dva meca reprezentacije Srbije i da u nju pozove sve talentovane momke od kojih se ocekuje da u blizoj ili nesto blizoj perspektivi budu pravi asovi,evropski kvalitet za nas Nacionalni tim. Tu se fss ponasa prilicno inertno. Evo,imamo primere od skora Ivanica i A. Marusica. Pa, taj Marusic sada igra na fantasticnom nivou kao standardan bek Lacija a o Ivanicu da ne govorimo. Ima jos puno primera poput malog Stojkovica iz Zvezdei jos nekih. To se jednostavno mora zaustaviti! Po svaku cenuOrganizujte dva meca po Africi ako treba,po Karibima, Arapskom svetu ili Centralnoj Aziji, bilo gde i zatvorite im kapiju kuda kradu nas talenat.

    0
    0
    Odgovori
    • Slažem se sa komentarom pod „Mix“! Ovi anti-srbi iz C.Gore, se ponašaju kao da su ušli u samoposlugu, u tamo neko njihovo Cetinje, bastion anti-srpstva, i uzimaju ono što im odgovara. Pošto su dokazani anti-srbi, zašto se ti autohtoni Crnogorci, ne okrenu svojim prijateljima Hrvatima, Albancima i Bošnjacima, pa iz njiohovih država pokušaju da kradu igrače?! Šta oni imaju sa nama u Srbiji?! Ipak ima pomaka, kod njih, kapiten njihove reprezentacije je Bećiraj, Albanac sa Kosova! I onda igračima iz Srbije, koji igraju za njih, je kapiten Albanac sa Kosova! To su stvarno izdajice svoga roda!

      0
      0
      Odgovori
  5. Samo Srbin sa niskom nacionalnom svešću može da okrene leđa svojoj Srbiji i da za igra za neku drugu zemlju a pogotovo za anti-srpsku državu C.Goru!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter