5
Domaći fudbal

Fudbal Super League Season 2017-2018 Partizan v Macva (Sabac) Nebojsa Kosovic (C) celebrates scoring the goal with the Lazar Cirkovic (L) and Marko Jankovic (R) Beograd, 22.07.2017. foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

UŽIVO SA KIPRA: Pogledajte Partizanovu proveru protiv češkog Libereca (VIDEO)

Objavljeno: 29.01.18 u 13:58

Crno-beli od 14 časova igraju svoju drugu kontrolnu utakmicu na zimskim pripremama na Kipru, u kojoj će za rivala imati klub iz zemlje svog narednog rivala u šesnaestini finala Lige Evope.

Viktoriju iz Plzena ovog popodneva će glumiti četvrtoplasirana ekipa češkog šampionata, Slovan iz Libereca, koji će svakako poslužiti kao dobar test ekipi Miroslava Đukića pred nastavak takmičenja u Evropi.

0
0

5 Komentara

  1. Halo, jel komentator zna da su u pitanju Cesi a ne slovaci, ceski tim, a ne slovacki, pominje slovake, ko da nije informisan. pozdrav

    0
    0
    Odgovori
    • Djuko idi.Dovedite Ivica.Ja tebi ti meni pa opet.Ti gušis decu da igraju. Idi bre koliko si tu ti a nemaš igru .Idi bre i povedi onu pijanicu (ilijeva).idite iz Partizana.

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter