4
Domaći fudbal

PRED KRAJ PRELAZNOG ROKA: Ako za Zdjelara bude ‘ne’, Partizan spremio zamenu u vidu stranca

Objavljeno: 29.01.18 u 18:54

Odlaskom Evertona Luiza i dolaskom Jurija Valkulko Partizan nije završio renoviranje tima kada je reč o sredini terena.

Još uvek se priča o mogućem odlasku Marka Jevtovića, što dovodi do toga da je Partizan u potrazi još jednog veziste. Prva opcija je Saša Zdjelar sa kojim je sve dogovoreno, ali Olimpijakos odugovlači sa odgovorom. Ako on ne bude stigao najkasnije sutra, crno-beli se okreću sledećem kandidatu.

Reč je o Rumunu Aleksandru Krecu. Igraču koji je ponikao u Politehnici, a sada je član Olimpije. Ima 14 nastupa za mladu selekciju Rumunije. Krec ima 25 godina, visok je 189 cm i podseća na Raću Petrovića.

Videćemo da li će Rumun ili Saša Zdjelar stići u Humsku do 1. febrauara.

0
0

4 Komentara

  1. Zasto tako podcenjujes MarkaJevtovica? Mislim da tionda malo znas o zahtevimamodernog fudbala, tebe samo interesuje driblingivic i gotovo da ti ni gol nije bitan! Ali da se svepobedjuje!izem ti takvenavijace i znalce fudbalske igre! Ti pojma nemas, majstore. Jevtovi je odlican igrac, drzi celu „Mazino liniju“ u punom poretku, borben, odgovoran, odlicnog pregleda igre, super jakog suta,(steta sto ga cesce ne koristi),poseduje visinu i polivalentnost. Dobar sut glavom i moze igrati cak sve pozicije u odbrani i sredini napada! Sta ti drugar hoces? Zaustavi se vise i ti i tvoji suflerti!
    MArku zelim nastavak sjajne karijere ,ako odlazi i ako ostaje u PFC samo da nastavi kako je do sada igrAO!

    0
    0
    Odgovori
    • Kamo sreće da ode. Dao je celog sebe Partizanu, menjao poziciju po zahtevu taktike, ne igra svoju igru. Igrao povređen mnogo puta dok stranci biraju. Pogledajte statistiku jeseni. Neko je igrao svaki 7i dan. Jevtović svaki 3-i. Pre toga zbog udarca u Novom Sadu, kad mu je puklo koleno, igrao protiv Mađara, čak je i Iliev rekao da je bio najbolji. Hrskavica i kost u kolenu procvetali. Ali, on nije menadžerski igrač i ne diže se prašina oko toga.
      Svaka čast Evertonu, bprben, moćan, temperamentan… Ali, igrao je kad je hteo. Playoff nije igrao. Itd… Cenite više našu decu.

      0
      0
      Odgovori
  2. Jevtovica može da ide.Nikakve koristi od njega.In kao da igra na ledu.Jankovic ili neigranja desno ili je los.Tosic disao radi slobodnjake

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter