0
Fudbal

POTPUNO NOVI IMIDIDŽ: Uz dresove, Nemci dizajniraju i novi grb reprezentacije Srbije

Objavljeno: 29.01.18 u 09:25

Nedavno je FSS postigao dogovor o potpisivanju saradnje sa proizvođačem sportske opreme „Puma“, čije će dresove „orlovi“ nositi na Mundijalu u Rusiji.

Nemačka sportska kompanija će od februara i zvanično  postati novi tehnički sponzor Fudbalskog saveza Srbije, a za dve nedelje bi u Beograd trebalo i da pošalju idejna rešenja za dve gartniture dresova, u kojima bi naša selekcija trebalo da nastupi na Svetskom prvenstvu u Rusiji.

– Nemci su bili vrlo korektni. Posle Urugvaja, Švajcarske i Senegala žele da postanu tehnički sponzor i Srbije, pa sada imaju četvrtu reprezentaciju učesnika Mundijala koja će biti vizuelno prepoznatljiva. Uskoro nam stiže novi dres, a naša reprezentacija će ga premijerno nositi na prijateljskom meču sa Marokom u Torinu – rekla je za „Večernje novosti“ direktorka marketinga FSS Vanja Kostić.

Takođe, uz nove dresove reprezentativci Srbije bi na grudima mogli da ponesu i grb koji bi kompanija „Puma“ specjalno dizajnirala za njih.

– Nemci su sponzori i italijanskog saveza, a osim opreme uradili su im i redizajn grba. Istu uslugu ponudili su i nama. Inače, Srbija će sa novim grbom na dresu nastupiti 2019. godine, u kvalifikacijama za sledeće Prvenstvo Evrope – otkriva Vanja Kostić.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter