8
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

HOTSPORT SAZNAJE: Gori pod nogama-Ukoliko ne proda Boaćija Zvezda pronašla novu ‘zlatnu koku’!

Objavljeno: 29.01.18 u 12:30

Dugo se već priča o odlasku najboljeg napadača Zvezde, ali kako za sada nije došlo do dogovora sa zainteresovanim stranama, Zvezda bi svoju kasu mogla da napuni na drugoj strani.

Vrlo je moguće da u „minut do dvanaest“ dođe do bitne promene plana Crvene zvezde, ukoliko na adresu kluba ne stigne adekvatna ponuda za Ricmonda Boaćija.

Kako ekskluzivno saznaje HotSport, postoji opcija da Nemanja Radonjić (22) ode u Štutgart za četiri milion evra, plus milion evra dodatnog bonusa.

FOTO: STARSPORT

Ova ponuda iz Nemačke je dosla u Ljutice Bogdana sredinom decembra i na prvu loptu je stavljena u fioku, za razmatranje tek na leto.

Ipak, aktivacija je moguća pšto ekipa iz grada „Mercedesa“ hoce krilnog napadača mozda do isteka zimskog prelaznog roka 31. janauara.

Zvezdi je neophodan svež kapital da isplati premije za prolaz u Ligi Evrope, plus zaostale plate…Neki minimum koji je postavljen za Boaćija još nije dobijen, a prodaja ispod granice je moguća pošto izgleda VBA i Njukasl imaju druge planove, dok je kineski RF Gvanžu produžio ugovor sa najboljim igracem Zahavijem. Vreme curi… Videćemo šta će se izdešavati u poslednjim danima prelaznog roka.

0
0

8 Komentara

  1. Ovde izgleda sve lici pre na ovo: GORI POD NOGAMA NIKAKO DA PRODAJU BOACIJA, ma svi se otimaju, videse da je protiv Partizana pokazao da je daleko od igraca tipa Leonardo, mozda ga sad neko i kupi pa posle ide na grejanje klupe cim pokaze posle pola sata igre koliko je bio promasaj za njih, veoma veoma moguci scenario,pozdrav.

    0
    0
    Odgovori
  2. Imam samo jedno pitanje za vas. Kako za Boacija nije dobijena nijedna zvanicna ponuda, kad ste pisali da je Rennes nudio 7 miliona eura? Samo lupate…

    0
    0
    Odgovori
    • E moj matori nesto si nacuo pa lupetas gluposti..Radonjic je zvezdin sa potpisom od 5 g stim da Zvezda ima ugovor sa Romom da ga nemogu prodati u prve dvije godine bez dogovora sa Romom znaci ako se dogovore sa italijanima sve je moguce….

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter