3
Košarka

FOTO: STARSPORT

GROBARIMA ĆE ZAIGRATI SRCE: Okupila se crno-bela porodica u Teksasu! (FOTO)

Objavljeno: 29.01.18 u 10:04

Meč između San Antonia i Saktamenta okupio je sinoć trojicu igrača koji su ne tako davno dominirali Srbijom i regionom u dresu Partizana.

Iako je na ovom meču učinak Bogdana Bogdanovića bio za zaborav (svega tri poena uz po dva skoka i asistencije), njegovo gostovanje u Teksasu donelo mu je vrlo prijatan susret sa starim prijateljima.

Naš reprezentativac je nakon utakmice sa Sparsima na svom „Instagram“ profilu objavio sliku sa svojom crno-belom braćom, Davisom Bertansom i Žofijem Lovernjom, koji nastupaju za tim Grega Popovića, a koji su ne tako davno zajedno sa njime vodili bitke u dresu Partizana.

– Bilo je dobro videti moju braću danas i uvek je lepo setiti se odakle smo došli. Partizanova familija u NBA! #crnobelaporodica-, poručio je Bogdanović uz fotografiju sa Bertansom i Lovernjom, koja će kod navijača Partizana svakako probuditi puno lepih uspomena..

0
0

3 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter