0
Domaći fudbal

FOTO: FK RAD

I GRAĐEVINARI U TURSKOJ: Rad se punom parom sprema za nastavak sezone (FOTO)

Objavljeno: 29.01.18 u 18:48

Nebesko plavi se kao još neke ekipe iz domaćeg prvenstva nalaze u Beleku na poslednjem delu priprema.

Ekspedicija Rada će u Turskoj boraviti do 11. februara i za to vreme odigrati šest pripremnih utakmica.

Fudbaleri tima sa Banjice su juče stigli u Antaliju, a danas već počeli sa planiranim treninzima šefa struke Slađana Nikolića. U završnom delu priprema učestvuje 29 igrača, a među njima su i novajlije poput Ze Markosa, Milana Perendije, golmana Nemanje Stevanovića

Boravak u Antaliji će Građevinari iskoristiti i kako bi odmerili snage sa nekoliko evropskih klubova. Tačnije šest, pošto će Rad u Turskoj igrati protiv Haladaša, Baltika iz Kalingrada, Stumbrasa koji je juče poražen od Crvene zvezde, takođe i beloruskog Dinama iz Bresta i mađarskog MTK. Ime šestog rivala će biti objavljeno naknadno.

FOTO: FK RAD

Na pripremama u Antaliji su sledeći igrači: Darko Dejanović, Vladimir Volkov, Zoran LJubinković, Đorđe Denić, Bogdan Mladenović, Aleksandar Lutovac, Strahinja Tanasijević, Nedeljko Piščević, Marko Mijailović, Nikola Šipčić, Stefan Vico, Lazar Milošev, Srđan Ajković, Žarko Grbović, Marko Stojanović, NJegoš Petrović, Dušan Marković, Strahinja Karišić, Dejan Parađina, Filip Bainović, Ze Markos, Nenad Marinković, Milan Perendija, Nikola Tričković, Nikola Ignjatijević, Veljko Birmančević, Nemanja Stevanović, Branko Riznić i Danijel Mićanović.

FOTO: FK RAD

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter