0
Domaći fudbal

BOSANČIĆ: Imao sam problema sa Đukićem, Plzen je jak, Partizan čeka vrela atmosfera, ali ne huliganska!

Objavljeno: 29.01.18 u 16:53

Partizan je danas poražen od Slovana iz Libereca 2:1, a meč je posmatrao najstariji prvotimac tog tima Miloš Bosančić.

Dete Partizana koje se obrelo i u Zvezdi je najstariji igrač u Slovanu. Tačnije ovo mu je drugi mandat u ekipi, a bio je pravi sagovornik da skautira sledećeg rivala crno-belih u Ligi Evrope Viktoriju iz Plzena.

– Pričao sam sa drugarima, kažu da će biti izjednačeno. Plzen igra tvrdo, a Partizan više tehnički. Biće lakše crno-velima u Beogradu, dok će u Češkoj biti baš teško. Imaju dobrog trenera, mnogo su jaki, jer dugo igraju zajedno. Mislim da će osvojiti titulu, izgubili su dva boda do sada – počeo je priču za Mondo, Miloš Bosančić.

On kaže da je za crno-bele veoma važan prvi meč, jer je u Plzenu teško igrati.

– Stadion će biti pun, lepa atnosfera, nije kao kod nas huliganska – krtako je rekao Bosančić, a onda skautirao Viktoriju i pronašao mane:

– Levi bek je dobar, desni bek i štoperi su šansa Partizana. Najbolji strelac Krmenčik je u pregovorima sa Njukaslom, pitanje je da li će ostati.

Na kraju dete Partizana je otkrilo da prati crno-bele i da mu je drago što se Miroslav Đukić vratio, iako su njih dvojica imali problem u trenerovom prvom mandatu u Humskoj.

– Pratim, Partizan igra dobro, vratio se Đuka, odličan je trener. Radio sam s njim u Partizanu, imali smo nekih problema, ali je kao stručnjak odličan – zaključio je Miloš Bosančić.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter