1
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

‘NIJE TRAGEDIJA’: Aleksandar Džikić o porazu i poljuljanom prvom mestu ABA lige

Objavljeno: 28.01.18 u 17:39

U crnogorskom derbiju u okviru ABA lige, Mornar je rezultatom 87:81 savladao ekipu Budućnosti.

Na taj način bi Podgoričani na četiri kola pre kraja mogli da izgube prednost nad Crvenom zvezdom koja je drugoplasirana.

Naravno, za to je potrebno da u sutrašnjem ‘večitom derbiju’ Zvezda porazi Partizan.

– Prvo mesto jeste ugroženo, ali sada razmišljamo o putu u Rožaje, na Kup Crne Gore. Nepotreban je pritisak, nema razloga za to, jer smo uradili neke stvari koje niko nije očekivao. Nije nikakva tragedija i da ne budemo prvi, kazao je Džikić.

Sa druge strane, pobeda Mornara nije odgovarala Partizanu koji je direktan rival Baranima za plasman na završno takmičenje. Sa utakmicom više Mornar sada ima dve pobede više od crno-belih na četiri kola do kraja.

– Bili smo ishitreni u rešavanju nekih akcija, a Mornar je uzeo dosta ničijih lopti. Ima još detalja, analiziraćemo, pa ćemo da vidimo šta je bio problem… Ovo je pre ili kasnije moralo da se desi, mi idemo dalje. Prvo da naučimo nešto iz ove utakmice, da se više ne ponavlja. zaključio je Džikić.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter