2
Domaći fudbal

UŽIVO SA KIPRA: Grobari, pogledajte debi Ivanovića i Vakulka (VIDEO)

Objavljeno: 27.01.18 u 14:01

Partizan od 14 časova igra prvu prijateljsku utakmicu u 2018. godini, a rival je poljski Gronjik.

Biće ovo šansa da Grobari uživo vide nova tri pojačanja Jurija Vakulka, Đorđa Ivanovića i Slobodana Uroševića. Takođe, šansu će dobiti i mladi igrači, a u sastavu neće biti Ognjena Ožegovića, Sejdube Sume i Danila Pantića. Evo i prenosa sa Partizan TV-a:

(Izvor: YouTube/TV Partizan)

0
0

2 Komentara

  1. Meni sve ovo izgleda stvarno dobro,uprkos tome da zadnji vezni red bas i nije kompletan, zapravo tek sledi njegova restauracija. Momci iz Teleoptika su me odusevili, verujte na njih sam najvise i davao fokus, odlicni su to me bas raduje! Markovic-super, cudo od igraca! Cucy je car , brzina, dribling, pas! Bravo. A Strahinja Jovanovic, auh! Bravo decko, bice on novi Milosevic! Djerlek, the Little Legend! Decko igra sa loptom koja ima okice na sljokice! Ovaj Juri je novi Modric, majke mi! A Ivanovic Grobarcina, bas kao sto djuka primeti:MOCAN bre, EL GIGANTO, mnogo lici na Mesu Bazdarevica iz najboljih dana!Lepo igra i Urosevic, samo kao da se malo sporo vraca u odbranu, nema setnja, odmah mora trk ka nazad u barikadu!Golman Jovicic-izvanredno!On je za mene otkrovenje.MA, sve skroz dobro za pocetak, samo efikasnost da proradi! Veliki sam optimista! Treba nam Zdjelar i jedan mocan centarfor koji razara! Idemo Partizane!!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter