6
Evropske lige

FOTO: STARSPORT

TOŠIĆ UPOZORAVA ‘ARMEJCE’: Ovo je najjača Zvezda u poslednjih ko zna koliko godina, ali bez faktora navijača…

Objavljeno: 27.01.18 u 15:05

Jedan od najboljih fubdalera Partizana je u razgovoru za ruske medije upitio upozorenje svom bivšem klubu, pred susrete šesnaestine finala Lige Evrope sa Crvenom zvezdom.

Zoran Tošić proveo je punih osam godine u redovima moskovskog CSKA, odakle se ovoga leta vratio među beogradske crno-bele koji su ga i „lansirali“ u „orbitu“ evropskog fudbala.

Popularni Bambi je pred duele Crvene zvezde i CSKA u okviru Lige Evrope, bio posebno interesantan sagovornik za ruske medije, pošto odlično poznaje prilike kako u tamošnjim klubovima, tako i u redovima večitog rivala sa kojim će se njegov bivši klub uskoro sastati.

-Crveno-beli su snažno odigrali kraj prvog dela sezone i sigurno zaseli na prvo mesto u našoj ligi. Ova Crvena zvezda je najjača u poslednjih ko zna koliko godina, ali je CSKA ipak favorit. Biće još lakše ako stadion bude prazan u Beogradu, jer bez faktora navijača crveno-plavi će slaviti!-, rekao je Tošić za „Sport-ekspres„.

Ruske novinare je takođe interesovalo postoji li bojazan da se u duelu Moskovljana i Zvezde ponove neredi slični onim sa poslednjeg večitog derbija, koji su obeležili krvavi sukobi.

-Verujem da svi znate šta se dešavalo na prošlom beogradskom derbiju. Bilo je puno krvavih glava, ali ne verujem da bi tako nešto moglo da se desi u Moskvi. Ne verujem da će biti problema sa navijačima Zvezde pošto oni verovatno neće ni doći. Mada, treba očekivati fanove Spartaka-, rekao je fudbaler Partizana.

Kako je nedavno dogovorena pozajmica Nikole Maksimovića iz Napolija u Spartak iz Moskve, novinare je zanimalo i šta popularni Bambi ima da kaže o svom kolegi iz reprezentacije.

-Maksimović je za mene vrhunski štoper! Ja kod njega ne vidim slabost. Izuzetno je startan i suvereno vlada delom terena u kom se nalazi. Uveren sam da će uspeti u Sparatku i da je ruski šampionat dobio još jednu veliku zvezdu-, zaključio je Tošić.

0
0

6 Komentara

  1. НЕМОГУ ДА СВАТИМ ДА ЈЕДАН ТОШИЋ НАВИЈА ЗА ЦСКА А НЕ НАВИЈА ЗА СВОЈЕ .НЕЋЕШ НИШТА ИМ ПОМОЋИ КАД БИ И ТИ ИГРАО 12 ИГРАЧ ЗА ЦСКА.ИЗГУБИЋЕТЕ Е ТОШИЋУ ЈАДО ЈАДНИ.

    0
    0
    Odgovori
  2. Novinari ga pitali i čovjek je dao svoje mišljenje, a nikoga nije vrijeđao, Nema tu ni trunke neke mržnje prema CZ. To je bio sportski stav i o Zvezdi i o Maksimoviću i Spartaku. A to što su cigani bolesni kompleksaši, tu se, izgleda, na žalost ništa ne može učiniti.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter