2
Ostali sportovi

FOTO:STARSPORT

RUKOMETAŠIMA PREKIPELO: Dosta je bilo pljuvanja po nama, uskoro ćemo sve izneti u javnost!

Objavljeno: 27.01.18 u 14:45

Srpski reprezentativac, Rastko Stojković ističe da ne može više da gleda kako se on i saigrači posle svakog neuspeha stavljaju na stub srama, dok glavni krivci prolaze netaknuti.

Našeg pivotmena je povreda kolena sprečila da na Evropskom prvenstvu u Hrvatskoj pomogne selekciji Srbije, uprkos ogromnoj želji koju je iskazao da nastupi na ovom turniru.

Ipak osvajač srebrne medalje na prvenstvu „starog kontinenta“ u Beogradu, budno je pratio nastupe svojih drugova u Splitu i Zagrebu i vrlo su mu teško pale kritike na račun srpskih rukometaša. On smatra da je došlo vreme da on i saigrači u javnost iznesu neke stvari, koje se kriju iza kulisa, a koje su znasčajno narušile atmosferu u timu.

– Poslali su nas kao ovce na klanje. Vreme je da se konačno kaže čime smo mi rukometaši okruženi i u kakvoj atmosferi odlazimo na velika takmičenja. Svih ovih godina svima smo služili samo kao otirač. Vreme je da se s time prekine. Dosta je bilo pljuvanja po nama – kazao je za „Kurir“ Rastko Stojković.

On ističe kaže i da ćerukometaši uskoro izaći u javnost, pošto ne mogu više da trpe omalovažavanja nacije.

– Za dve do tri nedelje ćemo izaći u javnost. Tačno ćemo da navedemo ko, kada, kako i gde je šta pričao. Neće to biti kuloarske priče, nego samo argumenti. Ovo omalovažavanje više ne možemo da gledamo. Momir Ilić, Nikola Manojlović i ja imamo evropsko srebro i nećemo više da ćutimo. Biće to otapanje vrha ledenog brega. Pa ljudi u Srbiji ne znaju da smo imali selektora bez licence u dva ciklusa. Na klupi je sedeo Branislav Zeljković, a vodio nas je Dejan Perić, koji nema licencu. I tada su igrači bili krivi. Nije istina da nećemo da se borimo za Srbiju – jasno je poručio Stojković, najavivši tako buru u srpskom rukometu.

0
0

2 Komentara

  1. Bolje bi vam bilo da šutite,veze nemate,ne brukajte se ! Daleko ste najlošiji na prvenstvu Evrope. Čak vas je teško i gledati jer nemate nikakvu koncepciju.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter