0
Evropske lige

FOTO: Youtube Screenshot

BRUS LI VS ČAK NORIS: Šou na sastanku, tukli se predsednik Lacija i direktor Juventusa? Internet već počeo sa (surovim) šalama! (VIDEO)

Objavljeno: 27.01.18 u 18:55

Italijanski fudbal doživeo je veliku bruku.

Kako prenosi portal „La Republika“, predsednik Lacija Klaudio Lotito i Juventusov direktor Bepe Marota ušli su u ozbiljan sukob na sastanku koji je organizovan kako bi predstavnici klubova iskazali mišljenje o predstojećim izborima u fudbalskom savezu Italije.

Lotito i Lacio podržali su predsednika Amaterske nacionalne lige Kozma Sibiliju, dok je Juventus na čelu sa Marotom stao iza nekadašnjeg fudbalera Napolija Đanluke Grave. 

Kako je dalje navedeno, Lotito je navodno tokom sastanka, pošto su „bjankoneri“ izneli svoj stav, počeo da se podsmeva aktuelnom šampionu Italije, što je razbesnelo Marotu, pa je usledio i fizički okršaj. Ipak, eskalaciju su sprečili ostali prisutni, i dve zaraćene strane su razdvojene uz salve uvreda.

A to je dalo povoda Youtube kanalu „Napolism“ da napravi genijalanu video-montažu iz filma „Na zmajevom putu“ i legendarnu scenu u kojoj snage odmeravaju Brus Li i Čak Noris… u nešto izmenjenom obliku:

(Youtube/Napolism)

 

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter