19
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

POSLE NOVOG NAPADA SPARTE: Sada je jasno – evo šta je Kanga poručio rukovodstvu Zvezde!

Objavljeno: 26.01.18 u 09:54

Gelor Kanga nije hteo da popusti Sparti, a poručio je rukovodstvu da su njegovi planovi vezani za crveno-bele.

Sparta iz Praga nije uspela da ‘ubedi’ Gelora Kangu da napusti Crvenu zvezdu, a kako saznaje HotSport jedan od najboljih igrača lidera šampionata Srbije ostaje do kraja sezone u Ljutice Bogdana.

Gabonac juče nije igrao protiv BASK-a, ali danas putuje sa ekipom na zavrsne pripreme u Antaliju.

Vezista je od utorka po povratku iz Pariza imao nekoliko sastanaka sa rukovodstvom, kojem je poručio da su njegovi planovi vezani za crveno-bele, a na pitanje da produži ugovor istakao je da hoće da još razmisli do kraja priprema.

Klub je trebalo da zaradi prodajom milion evra, a ovako če trener Milojević imati Kangu kao aduta u šampionskoj trci i dvomeču protiv CSKA iz Moskve.

Ljubimac navijača nastaviće svoju misiju u Ljutice Bogdana, a tokom priprema moguće je da Tursku zbog odlaska u inostranstvo napuste Srnić, Milić i Boaći.

0
0

19 Komentara

  1. Svi grobari bolesno mrze Crvenu Zvezdu.Šta im je to ona uradila da s tolikom patološkom mržnjom prema njoj leče svoju frustraciju!

    0
    0
    Odgovori
    • Ja nisam grobar al vas mrzim zato sto ste paraziti i glumite Srpstvo.Zato sto vam j sve dozvoljeno.Najveci ste gubitasi i lopovi u drzavi.Zaradite pare posrujte seuge pa vas niko nece mrzeti.Tek ce vas narod mrzeri kad vam ode ova vlast.i kad se vidi ko ste i sta ste.

      0
      0
      Odgovori
  2. Član sam kluba navijača Zvezde od 1995.g., ali odmah želim da nagalasim da ovo što radi rukovodstvo Zvezde, sa i u vezi ovog klovna u kopačkama Kange, nije smešno nego je žalosno! Oni seku granu na kojoj sede! Jer, klub od integriteta bi odmah presekao: „Imaš izbor da potpišeš ugovor ili da odeš uz obeštećenje“. Taj Kanga neće ni jedno ni drugo nego treće. Neće da produži ugovor ali nije voljan ni da ode u drugi klub, uz obeštećenje. Jedina solucija je „Marš, na tribine do kraja ugovora“. Ali, ovi iz Zvezde nemaju svoje „ja“, i jedan klovn u kopačkama ih voza kao guske u magli! Inače, za informaciju ovog nekompetetnog menadžmenta Zvezde, rečeni Kanga je bio najgori fudbaler Zvezde u 6 utakmica liga Evrope! Taj po svojim kvalitetima ne može igrati ni u Turbinu, iz Vreoca!

    0
    0
    Odgovori
  3. divne replike … u poznatom stilu … ISTINA boli toliko, da pravog odgovora nema … ko je sleci naslov i tekst … da pravu repliku na ISTINU konacno daju. izvinjavam se: mozda sam negde DUGOVE, DUG … koji traju bezmalo 20 godina prevideo … mozda su ONI te pare od prodaje igraca, ulaznica, tv-prava … i prodaje pecuraka odavno vratili, mozda ??? … a da narod NE zna (kao sto NE zna da dobro zivi) pa se sada SAMOFINANSIRAJU kao partizan, cukaricki, javor … tesko je jos nekog nabrojati … mozda hajduk, smederevo, koji zbog sice od DUGOVANJA za mnogo, mnogo krace vreme … u stecaj odose i vise ih nema. izvinjavamo se …

    0
    0
    Odgovori
  4. Браво подржавам останак Канге! Он много више вреди и неће да иде за сићу, однисно на “ магарца“. Донео је он новца клубу пласманом у ЛЕ!

    0
    0
    Odgovori
  5. ni približno onoliko koliko je jsd oteo, otima,krao i krade od građana srbije. jedno ću samo pomenuti – kao korisnik stadiona u vlasništvu vojske fudbalska sekcija jsd od njegovog osnivanja do danas nije platila ni jedan komunalni račun jer ne glase na jsd nego na vojsku. podsetiću da je pre nekoliko godina na stadionu isključeno grejanje kada je vosjka tražila da korisnici plaćaju uslugu a oni su to odbili. a da ne pominjemo zemunelo, političke pritiske na javna i privatna preduzeća u vezi sponzorisanja sekcija jsd i opet milioni u dugu…. u košarci je stiglo na naplatu, u fudbalu samo što nije…. kralj je go!!!!

    0
    0
    Odgovori
    • Kad odlicno znas sve o partizanu.Reci nam molim te kad cete vi vratiti stadion i opremu FK Jugoslaviji. Ili ste mozda vi sve stekli.Niste vi nista bolji vec su vam komunisti poklonili stafion i svu opremu od fk Jugoslavije.Isto tako je partizqn dobio stadion bivseg BSK-a .koji su komunisti vidi cuda ukniizili na JNA a ovaj na vas.

      0
      0
      Odgovori
    • Иначе стадиона који је и по пресуди требао да им се одузме! А цела прича је као да није успех направљен, проћи у групи са Премијерлигашем, Бундеслигашем и Батеом који јесте мањи клуб, али је постао и готово редовни учесник чак и Лиге шампиона једно време. Пре свега је огроман помак у кошарци. Замислимо да у фудбалу имамо као у Евролиги 7 победа што сад многи потцењују, а заборављају се медијски пошто су сви удбашки натписи из првих година и година учешћа партиЈзана када су по две победе биле успех. Ту рупу чак ни вучела не може да затрпа, затрпана је као абди пекчи, а ми смо се хвала Богу вратили! Са њима-ни у Цркву што рекоше прво они наравно у једној пароли. 😉

      0
      0
      Odgovori
  6. ovo je jos jedan od svakodnevnih losih primera po komsinicu-zvezdu, to jest narod Srbije (sav taj luksuz sa skupim igracima … narod placa) kad mediji zele sve to … u pozitivn desavanja da pretvore. pitanje za sve: kolika je plata kange i ostalih … kad milionske uslove iz inostranstva NE zele da prihvate … i navodna zarada komsinice-zvezde od njihove prodaje, da se opravda RAD BANKOMATA. ONI opet dovode slicne ako ne i skuplje igrace … koliko toj RUPI treba znoja i … i para od ovog PONIZENOG i OPLJACKANOG naroda, da se RUPA zatrpa-oporavi ?!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter