1
Domaći fudbal

Fudbal Super liga season 2016-2017 Cukaricki v Crvena Zvezda Asmir Kajevic (C) celebrate scoring the goal with the Erhan Masovic (R) Dragoljub Srnic and Dusan Lagator Novi Sad, 19.03.2017. foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

POJAČAVAJU SE I BRĐANI: Čukarički iz Francuske doveo nekadašnjeg člana Zvezde! (FOTO)

Objavljeno: 26.01.18 u 18:21

Ekipa Nenada Lalatovića u nastavku sezone ima visoke ambicije, pa uprava kluba sa Banovog brda nastoji da što bolje ojača sastav tokom zimskog prelaznog roka.

Cilj Čukaričkog do kraja šampionata svakako će biti plasman u Evropu, a u tome bi trebalo da im pomogne i najnovije pojačanje, koje je stiglo u vidu Petra Milića (20).

Reč je o krilnom napadaču, koji je prve fudbalske korake napravio upravo u timu sa Banovog brda, da bi zatim bio član i OFK Beograda, Crvene zvezde, a u srpski fudbal se vratio nakon epizode u francuskom Anžeu.

-Mnogo su bolji uslovi sad na Čukaričkom od onih koje pamtim kao dete. Sve se promenilo na bolje. Uslovi su u rangu sa onima koje sam video u Francuskoj. Što se treninga tiče u insotranstvu su češći, ali kod Lalatovića su usklađeniji-, rekao je Milić po dolasku u novi-stari klub.

Mladi fudbaler sa ekipom Nenada Lalatovića trenira već tri nedelje, tako da se već polako uklopio sa novim saigračima, a takođe je odigrao i dvadesetak minuta u kontrolnoj utakmici sa Bačkom, na kojoj je i bio strelac.

0
0

1 Komentara

  1. Pa ovo je neverovatno sta Matijasevic radi po Cukarickom…dovodi sina od poznatog Locka..auuuuuu…covek je neunistiv…zao mi je g Obradovica…

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter