0
Evropske lige

OZBILJAN SKANDAL DRMA FRANCUSKU: Dani Alveš kažnjen zbog napada na sudiju, zbog odgovora mu preti duga suspenzija! (FOTO) (VIDEO)

Objavljeno: 26.01.18 u 14:23

Slučaj Danija Alveša preti da nadmaši napad Patrisa Evre.

Alveš je u prošlu nedelju tokom gostovanja Lionu (završeno 2:1 za domaći tim evrogolom Depaja u poslednjim momentima meča) zaradio isključenje. Iako je u prvi mah izgledalo kao da je crveni karton dobio zbog starta nad Ndbombeleom, danas je potvrđeno da je razlog za isključenje zapravo Alvešov komentar upućen sudiji Turpinu pošto je arbitar prekinuo kontru Liona i pozvao Alveša da mu priđe. 

Još uvek nije poznato šta je Brazilac rekao Turpinu, pa je usledio besan pogled sudije ka internacionalncu iz redova „svetaca“ i momentalno isključenje, praćeno suspenzijom od tri meča posle odluke Fudbalskog saveza Francuske.

No, Alveš nije mogao da ostane miran, pa je usledio odgovor u vidu posta na društvenim mrežama:

Od kada je neslaganje znak nepoštovanja? Ukoliko žele da kažu da je moja greška, u redu. Slobodno mogu to da urade. Ja imam široka ramena i par „mu*a* zbog kojih uvek stojim ispravno, napisao je Alveš, zbog čega su Francuzi pokrenuli istragu, pa nije isključeno da „sveci“ budu lišeni usluga desnog beka na mnogo više od tri meča.

Takođe, ni situacija oko drugog Brazilca, Nejmara, nije ništa mirnija. Prema pisanju medija u Engleskoj i Španiji, „sveci“ su spremni da puste Nejmara u Real iz Madirda, pod uslovom da u Pariz pre toga donese trofej namenjen pobedniku Lige šampiona. Cena? Trista miliona evra.

Vrela zima u Parizu…

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter