0
Evropske lige

MOJES PRIONUO NA POSAO: „Čekićari“ kreativca pronašli u Interu

Objavljeno: 26.01.18 u 21:29

Gorući problem Vest Hema bio je nedostatak plejmejkera na sredini terena, a rešenje su pronašli u italijanskom velikanu.

Naime londonski tim je sa „neroazurima“ dogovorio pozajmicu portugalnsog reprezentativca, Žoaa Marija (25) u trajanju od šest meseci.

Marijo je nakon dolaska u Milano, iz redova lisabonskog Sportinga, odigrao vrlo dobru prvu sezonu u Interu, međutim ove sezone je u 14 utakmica postigao svega jedan pogodak, pa shodno učinku dobija sve manje šanse u timu Lučana Spaletija.

Zbog toga su i klub i fudbaler odlučili da je najbolje da se pronađe treća strana, koja bi Portugalcu pomogla da do leta formu vrati na prepoznatljiv nivo a izbor je pao na Vest Hem.

„Čekićari“ će ove sezone voditi borbu za opstanak u Pemijer ligi, a te brige žele da prebrinu pre ulaska u samu završnicu prvenstva i smatraju da bi Žoao Marijo mogao u tome da im pomogne.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter