4
Domaći fudbal

GDE JE ZAPELO: Milojevići na sastanku sa gazdom Čukaričkog, Nemanja napušta Banovo brdo!

Objavljeno: 25.01.18 u 23:15

Pregovori nisu uspeli i sin Vladana Milojevića, Nemanja, nije želeo da produži ugovor sa ‘brđanima’.

Imali smo prethodne jeseni interesantnu fudbalsku priču u kojoj su otac i sin ukrstili oružje. Sa jedne strane bio je trener Crvene zvezde Vladan Milojević, dok je sa druge bio sin Nemanja, kao fudbaler Čukaričkog.

Tim sa Banovog brda se pokazao kao prava ‘meka’ za mlade igrače, ali Milojević junior je, očigledno, odlučio da više ne ostaje u timu Nenada Lalatovića.

Naime, iskoristili su priliku dok je Vladan Milojević u Beogradu (sutra putuje sa ekipom Zvezde na drugi deo priprema u Tursku) da se obave razgovori sa gazdom Čukaričkog, Draganom Obradovićem, međutim, do dogovora nije došlo.

Nemanja Milojević neće produžiti ugovor sa ‘brđanima’ i na leto će kao slobodan igrač napustiti klub, budući da mu tada ističe ugovor.

To nije sve kada se radi o odlascima sa Banovog brda. Kako saznajemo, prvotimci Saša Jovanović i Dusan Lagator odlaze na pozajmicu u redove ruskog drugoligaša Dinama iz Sankt Peterzburga.

0
0

4 Komentara

  1. Pa naravno da je zapelo kad nije Matijasevicev igrač , a to sto ima 20 godina i sto je budućnost kluba i može da donese ozb zaradu nije bitno … Mora da se vidi šta ima “Matija” od toga , a u ovom slučaju nema ništa tako da …

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter