4
Domaći fudbal

DRUGI POLOŽENI ISPIT: Dva gola Boćija i debitantski Bena

Objavljeno: 25.01.18 u 14:43

Crvena zvezda je u drugoj kontrolnoj utakmici savladala niželigaša BASK sa Careve ćuprije rezultatom 4:1 (3:1).

Za razliku od jučerašnje provere protiv Grafičara 5:0, Vladan Milojević se danas odlučio za veći broj momaka koji su bili u prvih 11 tokom jeseni. Takođe, debitovao je Ben, koji se odlično pokazao, aisistirao je i bio opasan po gol protivnika i postigao gol. Ali, idemo redom…

Crvena zvezda je krenula ofanzivno od prvog minuta. Već u 3. prva šansa, posle centaršuta Le Taleka, Babić je glavom pogodio prečku. Sedam minuta kasnije pokušao je Boaći, ali je njegov šut završio preko prečke. Crveno-beli su mrežu BASK-a načeli u 17. minutu, Boaći je uposlio Milića, a ovaj pogodio za 1:0.

Nastavila je Crvena zvezda sa napadima i u 20. minutu je pokušao Radonjić. Devet minuta kasnije ‘bomba’ Bena koju je odbranio golman BASK-a Minić. Posle kornera Bena, loptu je krznuo Babić, ona je stigla do Boaćija, a napadač iz Gane je zatresao stativu. Crvena zvezda je do drugog gola stigla u 36. minutu kada je Anđelković upsolio Krstičića, ovaj kao iz džipa je izbacio uz gol aut liniju svog čuvara, uposlio Boaćija, a ovaj zatresao mrežu. Do kraja prvog dela igre Crvena zvezda je postiga još jedan pogodak, Ben je spustio loptu do Boaćija, a ovaj ponovo bio precizan – 3:0. BASK je u poslednjim sekundama prvog dela igre preko Mehmedovića smanjio na 3:1.

Ritam je ozbiljno opao u drugom poluvrmenu, mada je Crvena zvezda držala inicijativu. Prvu šansu već na startu je imao Boaći, ali nije bio precizan. Nedugo zatim je pokušao i Ben, ali je iz dobre pozicije bio neprecizan. Šansu su u durgom poluvrmenu dobili Stanković, Pavkov, Milijaš, Nikolić, Joveljić, Hajdin, Eraković i Ilić, a upravo je kapiten i najiskusniji igrač imao dobru šansu u 80.minutu, ali je njegov šut zaustavio golman BASK-a.

Crvena zvezda je do kraja meča postigla još jedan gol, mladi Nikoić je asistirao, a debitant Ben postigao gol za konačnih 4:1.

 

0
0

4 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter