0
Domaći fudbal

FOTO:STARSPORT

VELIKO POJAČANJE MEĐU STATIVAMA: Nekadašnji golman Partizana pojačao Radnički! (FOTO)

Objavljeno: 24.01.18 u 16:46

Niški superligaš nastavlja da se pojačava na svim pozicijama, a od danas je njihov tabor jači za iskusnog čuvara mreže.

Bojan Šaranov (30) postao je novi je golman Radničkog iz Niša, u koji je stigao nakon odlične polusezone u ekipi Zemuna.

Nekadašnji golman Partizana je sa timom sa „Čaira“ potpisao ugovor do kraja sezone, a svakako će biti ogromno pojačanje u pokušaju Radničkog da se domogne Evrope.

-Došao sam u Radnički jer mi se sviđa plan koji ovaj klub ima za naredni period. Prvi cilj je da se izbori plasman na evropsku scenu i ja ću dati sve od sebe da pomognem na tom putu. Imaću žestoku konkurenciju u Mladenu Živkoviću, koji je sjajan golman, ali ću na pripremama probati da se nametnem stručnom štabu i izborim za minutažu- izjavio je Bojan Šaranov, koji će se sutra pridružiti novim saigračima na pripremama u turskom Beleku.

Pored Partizana i Zemuna, Šaranov je tokom karijere nastupao je za OFK Beograd, Mačvu, Bežaniju, Rudar iz Pljevalja, Makabi Haifu, Ergotelis i Partizan. Tokom karijere upisao je i jedan nastup za reprezentaciju Srbije.

 

Iskusni Bojan Šaranov pojačao je konkurenciju među stativama u Radničkom.

Објава коју дели FK Radnički Niš (@fkradnickinis) дана

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter