0
Domaći fudbal

SELIDBA U TOPLIJE KRAJEVE: Crno-beli otputovali na Kipar, slede finalne pripreme za Plzen

Objavljeno: 24.01.18 u 15:15

Fudbaleri i stručni štab Partizana otputovali su danas u Limasol, na drugi deo priprema za prolećne izazove.

Nakon prve faze priprema koje su obavljene u Beogradu, sledi selidba u toplije krajeve i finalne pripreme za drugi deo sezone, sa akcentom na meč šesnaestine finala Lige Evrope protiv Viktorije iz Plzena.

Shodno tome birani su i protivnici sa kojima će ekipa Miroslava Đukića odmeriti snage na „rajskom ostrvu“, pa će se menju njima naći i dve češke ekipe.

Crno-beli će u Limasolu odigrati ukupno šest pripremniu utakmica u kojima će se satati sa poljskim Gornikom 27. januar), češkim Slovanom iz Libereca (29.1), ukrajinskom Žirkom (1. februar), češkim Teplicama (3. 2), letonskom Liepajaom (6. 2), dok će generalku imati protiv beloruskog Šahtjora iz Soligorska (8. 2).

Na spisku putnika za Kipar, našli su se sledeći igrači_

Golmani: Stojković, Stevanović Nemanja, Trnić i Jovičić

Odbrana: Vulićević, Miletić (G) Nemanja, Ostojić, Miletić (R) Nemanja, Bošnjak, Cucin, Mitrović, Marković, Antonov, Urošević

Vezni red: Jevtović, Ilić, Radin, Kosović, Janković, Đerlek, Suma, Ivanović, Vakulko, Pantić, Nišić, Tošić, Strahinja Jovanović

Napadači: Tavamba, Jovanović, Đilas, Ožegović

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter