0
Evropske lige

ŠTA NOSI BUDUĆNOST ZA ĆIĆARITA: Menadžer kaže da ide, Mojes da ostaje?

Objavljeno: 23.01.18 u 19:14

Iako je u više navrata bilo naznačeno od strane izvora bliskih Havijeru Ernandezu da je pitanje dana kada će napustiti Vest Hem, prema poslednjim informacijama čini se da situacija nije ni izbliza tako jasna.

Kako prenosi ESPN, stanje je nepromenjeno, odlazak je još uvek izvestan, ali je izjava Davida Mojesa, trenera „čekićara“, unela konfiziju, pošto je na pitanje novinara na konferenciji za medije istakao da je „siguran da će Meksikanac ostati u ekipi“.

Sa druge strane, Eduardo Ernandez, Ćićaritov menadžer je istakao da će do transfera doći jer želi da igra kako bi bio u formi za nastupe na Svetskom prvenstvu  u Rusiji 2018.

Od početka sezone i dolaska u Vest Hem iz Bajer Leverkuzena na 21 meču pogodio je mrežu pet puta. 

Kao nove destinacije spominju se Bešiktaš, povratak u Nemačku, kao i prelazak u neku drugu ekipu engleske Premijer lige, ali i u neki od timova španske Primere, dok je nekoliko puta kao mogućnost spomenut i Inter iz Milana.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter