9
Domaći fudbal

IVANOVIĆ PREDSTAVLJEN U HUMSKOJ: Ostaviću dubok trag u Partizanu, biće još golova protiv Zvezde! (FOTO) (VIDEO)

Objavljeno: 23.01.18 u 14:55

Crno-beli su danas u prostorijama kluba zvanično predstavili jedno od najvećih pojača ove zime, najboljeg fudbalera jesenjeg dela Superlige, Đorđa Ivanovića.

Dugo su trajali pregovori Partizana i Spartaka oko prelaska sjajnog veziste u redove srpskog šampiona, a navijače crno-belih je u toku jučerašnjeg dana obradovala vest da je i taj posao završen na pozitivan način.

Nakon dogovora odahnuo je i Đorđe Ivanović, kojeg su više nego ikog zamorile sve te priče oko njegove budućnosti, mada kod njega ni u jednom momentu nije bila sporna želja da obuče crno-beli dres.

-Mesec dana nisam mogao da spavam. A sinoć sam zaspao mirno jer je sve gotovo- rekao je novopečeni fudbaler Partizana, koji je na promociji pokazao da puca od samopouzdanja i da se ne plaši izazova u velikom klubu.

-Hoću veliku karijeru i zato sam ovde i došao. Veliki igrač se postaje samo u velikom klubu. Pritsak? Spreman sam, zato sam i došao. Pod pritiskom još bolje igram. Ja ne mislim, ja znam da ću da ostavim ovde dubok trag-, samouvereno je poručio Ivanović, zahvališi se upravi beogradskog kluba što su istrajali u nameri da ga angažuju, ali i svom bivšem klubu.

Što se tiče pozicije koja mu najviše odgovara Ivanović ističe da se najbolje snalazi iza napadača, ali i naglašava da mu neće biti problem da se prilagodi bilo kojoj viziji trenera Miroslava Đukića.

-Najviše mi odgovara da igram iza špica, ali nije mi problem da odigram ni na jednoj poziciji u napada, drugog špica iili na krilu. Šta budu tražili od mene to ću da igram“, odgovara Ivanović.

Jendo od pitanja novinara bilo je i može li se od njega očekivati još golova protiv Crvene zvezde, budući da je i u dresu Spartaka pogađao protiv ceveno-belih. Ivanović je i tu odgovorio kratko i samouvereno:

-Daću gol Zvezdi, sigurno- poručio je novi fudbaler Partizana.

0
0

9 Komentara

  1. Sad brbljate, kad izgubite od Zvezde onda će te reći da je sve namešteno i zavući će te se u mišiju rupu, kao što sad ne komentarišete košarku uopšte, kao da ne postojite. Najgori su ovi kompleksaši koni misle da je uspeh ako daš gol Zvezdi. Potome se vidi da su to mali igrači.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter