0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

HOTSPORT SAZNAJE: Mačva dobila prvo pojačanje, predsednik Kralj ga hvali

Objavljeno: 23.01.18 u 20:28

Mačva iz Šapca dovela je prvo pojačanje u zimskom prelaznom roku, reč je o levom boku koji je prošao školu Crvene zvezde.

Polako se zahuktavaju pripreme, a Mačva je angažovala prvo zimsko pojačanje. Nemanja Tošić levi bek Sinđelića, koji je prošao školu Crvene zvezde nastavlja u Superligi i svakako da je ekipa iz Šapca korak napred u karijeri defanzivca.

– Za sada niko od standardnih igrača nije otišao tako da nema potrebe da nagomilavamo igrače, a Tošić je pokazao da može da bude pojačanje za nastavak sezone u kojoj je primaran cilj opstanak – kaže za HotSport predsednik Mačve Ivica Kralj.

Prvi čovek Šapčana biće uz ekipu tokom priprema na Ohridu.

– Odlazimo u četvrtak i u Makedoniji ćemo imati dobre uslove za rad, a planirana su četiri testa Renova, Đorče Petrov, Javor i verovatno Rudar iz Pljevalja. Posle sledi završnica kući i spremno ćemo dočekati start protiv Čukaričkog na Banovom brdu 17. februara – poručio je Kralj.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter