0
Evropske lige

GEST ZA SVAKO POŠTOVANJE: Španski fudbalski klub obradovao srpsku decu sa Kosmeta!

Objavljeno: 23.01.18 u 18:15

Humanitarna fondacija Sportinga iz Hihona, donirala je opremu članovima škole fudbala Kolašin iz Zubinog Potoka.

Španski drugoligaš, za kojeg trenutno nastupa i nekadašnji fudbaler Partizana, Stefan Šćepović, je mališanima sa Kosova i Metohije poklonio 50 kompleta sportske opreme. Sigurno da je ovo za poznati klub samo sitnica, koja ih ne košta mnogo, ali će deci iz Zubinog potoka ovakav dar mnogo značiti i izmamiti im osmehe na lica.

Donacija je realizovana u okviru sporazuma o saradnji između NVO „Solidarnost za Kosovo Španija“ i fondacije „Escuela de Mareo del Real Sporting de Gijon“.

Ovaj Sporazum su krajem decembra 2017. u ambasadi Srbije u Madridu potpisali direktor Fondacije Herman Robles, predsednik NVO Solidarnost za Kosovo Španija Moises Martines, ambasador Srbije Danko Prokić i njegov prvi savetnik Martin Simović.

„Solidarnost za Kosovo-Španija“ osnovali su vodeći ljudi poznate francuske orgnizacije, na čelu sa Arno Gujonom, koji je dobro poznat po brojnim humanitarnim akcijama na teritoriji Kosova i Metohije.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter