0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

RADNO OD STARTA NEDELJE: Novi potpis u Partizanu! (FOTO)

Objavljeno: 22.01.18 u 14:30

Ovog ponedeljka u Partizanu su krenuli odlučno na svim poljima, pa je tako stavljen paraf na novi ugovor u Humskoj.

Posle informacija da će Vladimir Stojković potpisati novi ugovor sa crno-belima, a zatim i najava da bi transfer Đorđa Ivanovića iz Spartaka uskoro mogao da bude realizovan, iz Humske stiže još jedna vest.

Danas je u službenim prostorijama Fudbalskog kluba Partizan i zvanično potpisana saradnja sa engleskom kompanijom ‘Casback world’, koja se kao najveće udruženje potrošača u svetu bavi razvojem lojalti programa za firme i sportska udruženja.

Ispred kompanije cashback world ugovor je potpisao generalni direktor za Srbiju g. Vladan Bućković, a sa strane FK Partizan direktor marketinga Predrag Vujović.

FOTO: FK Partizan

Saradnja je potpisana na dve godine i podrazumeva direktno sponzorstvo kluba, ali i razvoj projekata koji će omogućiti svim navijačima i pristalicama FK Partizan da kroz korišćenje cashback Partizanove kartice ostvare direktne pogodnosti za sebe i klub. O ovom projektu i samoj kartici biće reči u periodu koji sledi kada se utanače svi tehnički detalji.

Potpisivanjem ovog ugovora FK Partizan je postao deo cashback world platforme u kojoj se uveliko nalazi preko 80.000 firmi među kojima su i Roma, Rapid Beč, Slavija Prag, organizacija Moto GP, i mnogi drugi.

FOTO: FK Partizan
0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter