0
Evropske lige

NASTAVLJA SJAJNU SERIJU: Prijović ponovo pogodio, PAOK na čelu tabele! (VIDEO)

Objavljeno: 21.01.18 u 17:32

Solunski klub je na domaćem terenu savladao ekipu Apolona sa 3:0, u meču 18. kola grčkog šampionata, i tako barem na kratko preuzeo lidersku poziciju od Olimpijakosa.

Zapaženu ulogu u novom trijumfu crno-belih imao je naš Aleksandar Prijović, koji je u prvom minutu sudijske nadoknade postigao svoj 13. pogodak u svim takmičenjima ove sezone i postavio konačan rezultat utakmice.

Prethodno, PAOK je dva pogotka postigao u prvom poluvremenu i to preko slovačkog reprezentativca Roberta Maka u 27. minutu, a u sudijskoj nadoknadi domaćinu je pomogao Emanuel Kone, koji je postigao autogol za 2:0. Finiš susreta gosti su proveli sa igračem manje, pošto je u 84. minutu isključen Fonsi.

Izvor:Youtube/MediaR

Tako će se solunski tim, barem na kratko, naći na čelu tabele grčkog šampionata, sa dva boda više od AEK-a i Olimpijakosa, s tim što tim iz Pireja imaju utakmicu manje.

Standings provided by Sofascore LiveScore

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter