1
Domaći fudbal

FOTO: GROBARSKI TREŠ ROMANTIZAM

DANAS JE NEDELJA: Uporni Grobari vratili Duška Radovića na staro mesto, sprema se i nastavak akcije! (FOTO)

Objavljeno: 21.01.18 u 19:30

Juče je sve navijače Partizana šokirala vest da su murali znamenitih navijača crno-belih, koji su krasili beogradske fasade uništeni.

Likovi Duška Radovića, Bore Todorovića, Zorana Radmilovića, Harisa Brkića, Dragana Mancea, ali i mnogih drugih znamenitih ličnosti, osvedočenih Partizanovaca, koji su krasili dobar deo Dorćola ali i druge krajeve Beograda, su u noći između petka i subote svi do jednog prekrečeni.

Ipak uproni momci okupljeni oko gupre „Grobarski treš romantizam“, ne žele da dozvole nepoznatim vandalima „pobedu“, već su brzo preuzeli stvari u svoje ruke i za početak „vratili“ Duška Radovića na staro mesto.

Takođe, na „Fejsbuk“ grupi „GTR-a“ objavljen je i početak akcije u kojoj će moći da učestvuju svi navijači Partizana, ali i ostali ljudi dobre volje, a ona se tiče prikupljanja sredstava za obnovu preostalih uništenih murala.

Svi se nadamo da će ova svojevrsna umetnička dela vrlo brzo ponovo krasiti ulice naše prestonice.

0
0

1 Komentara

  1. Ucestvujem u pomoci,nema problema. Pojacajte sigunost na svakom Muralu,bezbednostim .Kamerama,da se ne bi ovakve gluposti ponavljale.
    Svaki kontakt od mojih GROBARA na: n.bozovic@gmx.de
    PS: Pozdrav za sve GROBRARKE I GROBARE!!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter