2
Evroliga

BRUKA I SRAMOTA: Vlasnik PAO-a najstrašnije pretio Turcima i izvređao Obradovića! (FOTO)

Objavljeno: 21.01.18 u 17:55

Dimitris Janakopulos, sin vlasnika Panatinaikosa Pavlosa Janakopulosa, pokazao je ogromnu dozu nepoštovanja prema čoveku koji je od atinskog kluba napravio jedan od najvećih timova Evrope, donevši im pet titula Evrolige.

Bez obzira što se možda i nisu rastali najprijateljskije, čemu svedoče i ovakvi komentari Janakopulosa, količina nezahvalnosti i nepoštovanja prema naboljem treneru Evrope, Željku Obradoviću, prosto šokira.

Vlasnik Panatinaikosa se rugao Obradoviću poredeći ga sa patlidžanom, zbog boje lica koju najtrofejniji trener Evrope dobije u trenucima nervoze i besa.

-Pre dve nedelja kada je Fener (koji poštujem kao klub) izgubio meč, postavio sam patlidžan na lice vašeg trenera koga mrzim iz poznatih razloga. Patlidžan je ljubičaste boje i u Grčkoj se to kaže melicani što u bukvalnom prevodu znači ljubičasto. To ni na koji način nije uvreda za vaš tim… To je šala koja postoji u Grčkoj za boju lica koju vaš trener ima kada je ljut ili uznemiren. Video sam da ste pre nekoliko dana posle pobede protiv Panatinaikosa postavljali patlidžane. Ovo sam prihvatio kao deo sportskg humora-, napisao je Janakopulos na svom „Instagram“ profilu.

 

Објава коју дели dimitris giannakopoulos (@dpg7000) дана

Janakopulos je zatim uputio ozbiljnu pretnju svakome ko u buduće bude uvredio njegovu porodicu:

-Košarka je sport, a ne rat! Ali budite sigurni… sledeći koji bude komentarisao moju porodicu, doći ću u tvoju kuću u Turskoj i je**** te dok ne iskrvariš… Nadam se da sam bio jasan- naveo je vlasnik „zelenih“, koji je navijačima turskog kluba poručio da nikad neće biti ono što je Panatinaikos, „kralj evropske košarke“. Očigledno je većinski vlasnik atinskog kluba zaboravio ko je njegovom timu taj epitet i omogućio, donevši im pet titula u Evroligi.

0
0

2 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter