0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

ZVEZDA NE ODUSTAJE: Nova runda pregovora oko otkupa ugovora sjajnog fudbalera

Objavljeno: 20.01.18 u 09:29

Krenula je Crvena zvezda u misiju otkupa Srđana Babića, 21-godišnjeg štopera koji nastupa za crveno-bele kao pozajmljen igrač Real Sosijedada.

Kako HotSport saznaje, Španci su „podigli rampu“ postavivši paprene finansijske uslove. Na prvu loptu su tražili milion evra, malo manje od sume koju su oni dali Vojvodini prilikom transfera Babića iz Novog Sada u Španiju, što je za Zvezdu previsoka cena. Ipak, nisu se Beograđani predali, ponuda je povećana na 600.000 plus dvadeset odsto od dalje prodaje. 

Ovaj predlog je još uvek na razmatranju u taboru Baskijaca, a ima nagoveštaja da će naredne nedelje uslediti druga runda pregovora.

Procena trenera Vladana Milojevića jeste da Babić poseduje kvalitet, da se uklopio u potpunosti i da bi bilo dobro da ostane, ako je moguće, i posle isteka pozajmice, pogotovo zato što Le Talek odlazi.

Prošlog leta Aleksandar Pešić je plaćen Tuluzu 750.000 evra što se ispostavilo kao pun pogodak, a ponekad visoka ulaganja mogu da se naplate višestruko.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter