0
Evropske lige

PRIMERA: Sevilja odradila posao u prvom poluvremenu i konačno osvojila tri boda

Objavljeno: 20.01.18 u 14:50

Na ‘RCDE’ stadionu su gosti porazili domaći Espanjol rezultatom 3:0.

Dva gola viđena su u prvom poluvremenu, jedan u finišu utakmice, a strelci su bili Franko VaskezPablo Sarabija i Luis Murijel.

Već posle 15 minuta igre prvi put se zatresla mreža domaćina. Tekao je napad Sevilje po desnoj strani, jedan od napadača gostiju je primio loptu i uputio ka golu Espanjola ali je Lopez odbranio. Međutim lopta je otišla pravo do Vaskeza koji je bio na pravom mestu i bez većih problema postigao gol.

Nakon nešto manje od 20 minuta viđen je još jedan. Ponovo akcija po desnoj strani, Murijel proigrava Sarabiju koji je prevario nekoliko igrača domaćina i u neočekivanom momentu uputio veoma oštar udarac koji je završio tik ispod prečke domaćih.

Gotovo ceo posao je bio odrađenih u prvom poluvremenu, Sevilja danas nije imala dostojnog rivala pošto igračima Espanjola očigledno nije bio dan. Golman Riko nijednom nije morao da sprečava udarce poslate u okvir svog gola, što dovoljno govori o tome koliko je domaćin bio opasan danas.

Sevilja je ‘u stilu’ završila danas, tačku na meč stavio je Murijel koji je imao i gol i asistenciju. Njemu se Sarabija odužio za asistenciju, proigrao ga u ključnom momentu i pobeda je bila još ubedljivija.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter