0
Evropske lige

FOTO: STARSPORT

PREMIJER LIGA: Arsenalov brzopotezni mat gradskom rivalu, Milivojevićev pogodak slaba uteha Palasu (VIDEO)

Objavljeno: 20.01.18 u 18:03

„Tbodžije“ su u sudaru londonskih timova, kod kuće ubedljivo slavili protiv Kristal Palasa sa 4:1, u utakmici 24. kola engleskog šampionata.

Arsenal je na ovog popodneva bio izuzetno raspoložen, pa su posao protiv gradskog rivala završili praktično za dvadesetak minuta, koliko im je bilo potrebno za „rafal“ od četiri pogotka.

Sve je počelo u 6. minutu od Naća Monreala, koji je na asistenciju Džake načeo Palas, a četiri minuta kasnije Španac je asistirao Džonu Ivobiju koji je duplirao prenost i najavio ubedljivu pobedu domaćina.

Nije se dugo čekalo na novo slavlje „tobdžija“, koje su u 13. minutu već imali ogromnih 3:0, a strelac je ovoga puta bio Košćelni, nakon nove asistencije raspoloženog Monreala. Seriju pogodaka Arsenala zaključio je Aleksandre Lakazet, koji je u 22. minutu proigravanje Ozila pretvorio u 4:0.

Od tog momenta domaćin je malo „stao na loptu“, budući da su vrlo brzo razrešili sve dileme oko pobednika na ovom susretu, a u drugom poluvremenu viđen je samo još jedan pogodak, koji je u 78. minuzu postigao naš reprezentativac Luka Milivojević, koji je danas na „Emirejtsu“ po prvi put istrčao na teren kao kapiten Kristal Palasa.

Pobedu je ovog popodneva upisao i Mančester junajted, koji je na nezgodnom gostovanju Barnliju slavio sa 1:0, zadržavši tako tri boda prednosti u odnosu na Čelsi koji je nešto ranije savladao Brajton sa 4:0.

Jedini pogodak na utakmici viđen je u 54. minutu utakmice, kada je Antoni Masial iskoristio asistenciju Romela Lukakua i ispostaviće se postavio konačan rezultat.

 

PREMIJER LIGA – 24. KOLO

Subota:

Brajton – Čelsi 0:4 (0:2)
(Azar 3, 77, Vilijan 6, Mozes 89)

Arsenal – Kristal Palas 4:1 (4:0)
(Monreal 6, Ivobi 10, Koščelni 13, Lakazet 22 – Milivojević)

Barnli – Mančester Junajted (0:0)
(Marsijal 55)

Everton – VBA 1:1 (1:0)
(Nijas 70 – Rodrigez 7)

Lester – Votford 2:0 (1:0)
(Vardi 39pen, Marez 90+1)

Stouk – Hadersfild (0:0)
(Alen 53, Dijuf 69)

Vest Hem – Bornmut 1:1 (0:0)
(Ćićarito 73 – Frejzer 71)

Mančester Siti-Njukasl

Nedelja:

Sautempton-Totenhem

Ponedeljak:

Svonsi-Liverpul

Standings provided by Sofascore LiveScore

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter