0
Domaći fudbal

FOTO: VIKTORIA PLZEN

OTKRILI IM SLABOSTI: Austrijanci demolirali Plzenj i pokazali Partizanu recept za osminu finala Lige Evrope

Objavljeno: 20.01.18 u 18:35

Fudbaleri češke Viktorije pretrpeli su prvi poraz u pripremnom periodu i to baš ubedljiv.

Partizanov rival u šesnaestini finala Lige Evrope poražen je od još jednog učesnika nokaut faze, drugog po jačini evropskog takmičenja, ekipe Salcburga i to rezultatom 5:0 (2:0).

Plzenj, koji je u prethodnom meču savladao Bazel, je na ovom susretu pokazao sve svoje slabosti, koje su Austrijanci surovo kažnjavali i na kraju do vrha napunili njihovu mrežu.

Posle početnog opipavanja snaga Salcburg je poveo u 25. minutu preko Minamina, a isti igrač je u poslednjim trenucima prvog poluvremena duplirao prednost.

Nešto pre drugog pogotka austrijskog tima, Plzenj je imao šansu da iz jedanaesterca doođe do izjednačenja, međutim udarac Kopica je završio pored gola.

Drugi deo utakmice doneo je nastavak dominacije Salcburga, koji je postigao još tri pogotka a streci su redom bili Dabur u 49. minutu, Hvang u 56. i Haidara u 66. minutu.

Ovu utakmicu pažljivo bi trebali da prostudiraju ljudi iz Partizana, pošto iz nje mogli da izvuku formulu koja bi ih kasnije odvela u osminu finala Lige Evrope.

Naredni prijateljski meč Plzenj će odigrati 24. januara protiv Šangaja.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter