0
Košarka

POTRES U NBA: Šarlot ‘trejduje’ Kembu Vokera! (FOTO)

Objavljeno: 19.01.18 u 17:31

Poznati novinar upućen u dešavanja u NBA ligi, Adrijan Vojnarovski, objavio je da Šarlot Hornetsi planiraju potencijalni ‘trejd’ sa svojim najboljim igračem Kembom Vokerom.

Rukovodstvo Šarlota koje predvodi Majkl Džordan odlučilo je da ne odbija ponude koje će uslediti za svog prvog plejmejkera, već da će ih razmotriti i isplanirati ‘trejd’ u kom će sigurno učestvovati neki veliki igrač.

Kemba Voker trenutno ima ugovor na još dve godine po kom bi do kraja saradnje zaradio 25.000.000 dolara. Ipak, tek je peti najplaćeniji igrač u ekipi, iza Dvajta Hauarda (47 miliona za dve godine), Nikolasa Batuma (100 miliona na četiri godine), Marvina Vilijamsa i Majkla Kid-Gilrhrista.

Džordan želi da se reši velikih ugovora i odluka je pala da se ostalim ekipama ponudi ‘trejd’ za Vokera, a potencijalno bi u njemu učestvovalo nekoliko klubova, a vrlo verovatno više igrača.

Kemba Voker ove sezone u proseku ima 22 poena i skoro šest asistencija po utakmici.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter