0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

JAČI ZA PREKALJENOG DEFANZIVCA: Lučanci se pojačali iz redova Čukaričkog

Objavljeno: 19.01.18 u 18:52

Mladost iz Lučana su početkom ove nedelje startovali sa pripremama za prolećni deo sezone, a danas su angažovali i pojačanje u zadnjoj liniji.

Reč je o Petru Jovanoviću, dosadašnjem desnom beku Čukaričkog, koji iza sebe ima bogatu superligašku ali i internacionalnu karijeru.

Tridesetpetogodišnji fudbaler je tokom svoje karijere nastupao između ostalih za Slobodu iz Užica, Radnički iz Niša, Rad, Voždovac, ali i za rumusnke prvoligaše Vaslui, Politehniku i Univerzitateu iz Kluža.

-Drago mi je što sam došao u organizovan i stabilan klub kakav je Mladost iz Lučana. Ova ekipa je u prošloj godini pokazala svoj kvalitet time što je izborila nastup u Evropi. Veoma je dobro što je gotovo ceo tim ostao na okupu i uz pristigla pojačanja očekujem plasman u plej–of. Nadam se da će moj dolazak dosta doprineti ekipi i da ću pružati dobre igre u prolećnom delu prvenstva- rekao je Jovanović na predstavljanju.

Lučanci će početni deo priprema odraditi kod kuće, a 10. februara će se zaputiti u Antaliju gde će obaviti finalne „radove“ pred početak takmičenja u Superligi.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter