0
Domaći fudbal

FOTO: starsportphoto.com

EKSKLUZIVNO NA HOTSPORTU: Novi detalji oko transfera velikog pojačanja Crvene zvezde

Objavljeno: 19.01.18 u 21:08

Veliki broj transfera nije moguće „skockati“ za pet minuta, a Milan Jevtović je strpljiv u nameri da napusti Antaliju i karijeru nastavi u Crvenoj zvezdi.

Sjajni krilni napadač u „misiji“ rastanka sa turskim prvoligašem ima pomoć menadžera Milana Dudića, i samo za čitaoce HotSporta šalje pozdrave pred vikend raspleta…

FOTO: Privatna arhiva

Novi čelnici turskog kluba su postavili uslove uslove, ali su spremni i na kompromis, pa se očekuje da u naredna dva do tri dana bude rešen i ovaj „rebus“.

Želja Jevtovića da zaigra sa kumom Brankom Jovičićem u Crvenoj zvezdi nije sporna, kao ni želja Zvezde da u granicama realnog plati obeštećenje.

Prethodno, crveno-beli iz Beograda su za Bena iz Olimpijakosa izdvojili pola miliona evra, spominje se da Turci traže malo više.

Srbin je odigrao odličnu sezonu u Rozenborgu, a s obzirom na to da neće nastupati za ekipu sa obale mora, onda je najbolje da „svako ode na svoju stranu“. 

Jevtović i Zvezda su se dogovorili, preostalo je da još samo klubovi pronađu „zajednički jezik“, mada to i nije glatko kako ume da izgleda sa strane…

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter