0
U pripremi

EHF PONOVO ‘BRILJIRA’: Červar se provukao sa simboličnom kaznom!

Objavljeno: 19.01.18 u 20:00

Iako je selektoru rukometne reprezentacije Hrvatske pretila čak i suspenzija sa šampionata, zbog polačenja protivničkog igrača tokom utakmice, na kraju je prošao prilično jeftino.

Namime, Evropska rukometna federacija (EHF), izrekla je kaznu Linu Červaru koji je u finišu meča sa Belorusijom zaustavio protivničkog rukometaša Artura Karvatskog, što je u prvi mah promaklo sudijama.

Ipak, protiv selektora Hrvatske naknadno je pokrenut disciplinski postupak, a rezultat svega je samo novčana kazna za Červara, koji će ostati lakši za simboličnu sumu od 3000 evra.

U obrazloženju EHF-ove odluke stoji da je došlo da blagog kontakta između beloruskog igrača i hrvatskog selektora, što su okarakterisali kao neprikladno i nesportsko ponašanje.

Tako će Červar na kraju ostati na klupi domaćina šampionata Evrope, iako su Hrvati strahovali da bi mogao da bude suspendovan do kraja turnira.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter