0
AdmiralBet ABA Liga

ANTE NAZOR PRED GOSTOVANJE U BEOGRADU: Partizan promenom trenera unapredio igru

Objavljeno: 19.01.18 u 20:30

Košarkaši Cibone će u subotu gostovati crno-belima u utakmici 17. kola ABA lige, a trener Zagrečana pred ovaj susret najavljuje veliku borbu.

Mečevi između Partizana i Cibone, ili takozvani jugoslovenski „klasik“, uvek je privlačili veliku pažnju i donosili dosta uzbuđenja a očekuje se da tako bude i sutra.

Ekipa Nenada Čanka u ovom susretu ima imperativ pobede, pošto na putu ka plej-ofu sebi više ne smeju da priušte kikseve, ali svoju računicu imaju i „vukovi sa Tuškanca“, koji u Beograd sigurno neće doći sa belom zastavom.

– Očekuje nas izuzetno teško i zahtevno gostovanje. Promenom trenera Partizan je unapredio igru i sve je bolji. Sigurno će nam biti teško, ali mi moramo biti fokusirani na svoju igru i odgovoriti intenzitetom i dobrom odbranom-, rekao je trener Cibone, Ante Nazor.

Pred povratak u dvoranu „Aleksandar Nikolić“, reči hvale za svoj prošlosezonski klub imao je i Branislav Ratkovica, sada plejmejker Cibone.

– Čeka nas kvalitetan protivnik koji se pojačao ove nedelje s dva nova igrača. Ne znamo da li će igrati protiv nas, ali i bez njih su jako kvalitetni. Dosta igraju u tranziciji, postižu puno poena i trebaće nam dobra odbrana da bismo mogli da im pariramo i pobedimo. Očekujem i dosta publike, s obzirom da je ulaz besplatan. Jaka odbrana i pametan napad doveo bi nas do pobede, rekao je Ratkovica.

Utakmica između Partizana i Cibone na programu je u subotu, u dvorani „Aleksandar Nikolić“, sa početkom od 19 časova.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter