0
Domaći fudbal

FOTO: FK VOJVODINA

VOJVODINA SE OZBILJNO POJAČALA: U FC ‘Vujadin Boškov’ promocija dvojice novajlija (VIDEO)

Objavljeno: 18.01.18 u 14:50

U znaku evropskih ambicija Novosađana, stigla su dva najnovija pojačanja u tim crveno-belih.

Danas je Vojvodina promovisala dvojicu novajlija, Eze Vinsenta i Marka Putinčanina.

To su zvanično dva prva pojačanja Novosađana u zimskom prelaznom roku. Doskorašnja udarna igla Metalca, Eze, seli se u napad Vojvodine u kojoj će igrati sa brojem 93 na leđima, dok je doskorašnji vezista Voždovca, Marko Putinčanin potpisao ugovor i uzeo broj 77.

Predsednik Vojvodine, Dušan Vlaović nije krio zadovoljstvo zbog uspešno završenih pregovora oko pomenute dvojice igrača, ali otkrio i najnovije aktuelnosti koje se tiču rada kluba:

– Pre nekoliko dana, potpisali smo prvi profesionalni ugovor sa našim omladincem Gajićem, koji je bio na pozajmici u Cementu, a potpisali smo i novi ugovor sa kapitenom Jovančićem u trajanju do leta, što takođe smatramo velikim pojačanjem, imajući u vidu da je to bila velika želja trenera Stolice. Od Ezea i Putinčanina mnogo očekujemo i smatramo da će biti istinska pojačanja na svojim pozicijama. Juče smo skinuli suspenziju koju smo imali od strane FSS i sada možemo normalno da registrujemo nove igrače, a da napomenem i to da su svi prvotimci našeg kluba juče i danas dobili sve plate koje im pripadaju, zaključno sa decembarskom, izjavio je Vlaović.

Medijima se obratio i Putinčanin, defazivni vezista koji će posle Voždovca nositi dres Vojvodine u Superligi. Reč je o iskusnom 30-godišnjem igraču koji može da pomogne Novosađanima u nastavku šampionata, a ugovor je u trajanju do juna 2019 godine.

– Veliko mi je zadovoljstvo što se nalazim ovde u ovom trenutku. Vojvodina je renomirani klub, jedan od tri najveća u državi i biće mi zadovoljstvo da budem njen član. Potrudiću se da dam sve od sebe i doprinesem uspesima Vojvodine u narednom periodu, rekao je Putinčanin.

Pretnja za sve rivale u nastavku šampionata iz redova Voše jeste Vinsent Eze, momak koji je u Gornjem Milanovcu skrenuo pažnju na sebe ne samo čelnicima kluba iz Novog Sada, već i domaćoj javnosti:

– Od prvog momenta kada sam postao član Vojvodine, uverio sam se da klub funkcioniše vrlo profesionalno. Tu sam da dam sve od sebe, kao što sam uvek i davao u svim svojim prethodnim timovima, i nadam se da ću zajedno sa svojim novim saigračima uspeti da ostvarim dobre rezultate za Vojvodinu, poručio je Eze.

(Izvor: YouTube/Fk Vojvodina)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter