1
Domaći fudbal

FOTO: RADNIČKI NIŠ

SPECIJALNI GOSTI: Mališani posetili trening Radničkog (FOTO)

Objavljeno: 18.01.18 u 16:18

Da je fudbalski klub Radnički jedna velika porodica ponovo je pokazao kroz društvenu akciju u kojoj je ugostio svoje verne navijače – porodice Pavlov i Matijašević.

Članovi ovih porodica danas su se slikali i družili sa fudbalerima svog omiljenog tima, igrali fudbal i dobili autograme, a klub ih je za bezuslovnu podršku nagradio potpisanim majicama i loptama.

Sofija (6), Strahinja (8) i Lazar (4) Matijašević ne propuštaju nijedan meč Radničkog, a retki su slučajevi da ih možete videti bez nekog obeležja niškog kluba na svojim majicama, šalovima, kapama… I njihovi roditelji Suzana i Saša su verni navijači kluba i glavni “krivci” što su ova deca vaspitana da od malih nogu cene prave vrednosti i podržavaju svoj lokalni klub.

FOTO: RADNIČKI NIŠ

Njihovi drugari Milan (10) i Nikola (7) Pavlov takođe su stalni gosti kako na tribinama stadiona Čair. Jelena i Miodrag pravovremeno su usmerili svoje sinove ka domaćem vaspitanju i lokal-patriotizmu.

Radnički je ovim gestom još jednom potvrdio da misli na svog 12. igrača i da su navijači veoma bitan segment za klub. Kroz lepo druženje i darove zahvalio im se za nesebičnu podršku koju pružaju bez obzira na vremenske uslove i kilometražu. Osim podrške koju pružaju sa tribina, svakodnevno rade na širenju lokal-patriotizma i promociji Radničkog noseći njegova obeležja, te tako utiču i na svoje vršnjake kojih je sve više na stadionu.

Radnički će u narednom nastaviti da kroz društveno-odgovorne akcije radi na socijalizaciji kluba i približavanju istog svojim navijačima, simpatizerima i sugrađanima.

FOTO: RADNIČKI NIŠ
0
0

1 Komentara

  1. Ovo je bilo normalno kad sam bio klinac i skoro svi smo da gledali prvenstvene utakmice sa clanskim pionirskim kartama . Ko je gledao ( imao kartu za UEFU ) taj je bio baja !Predlazem da klinci koji gledaju sa roditeljima koji imaju pretplatne karte dobiju nesto sa simbolom Radnickog privezak ,zastavicu ,sal,majcu ,kacket ,svesku, !!!!! Ima dosta Nislija koji su zadojeni za Radnicki !!!!!!!!!!!! Svaka cast za Acu i Sanjicu !!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter