3
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

BUM: Od svih, Grobari su najmanje očekivali da im on ‘krade’ Raću Petrovića!

Objavljeno: 18.01.18 u 11:50

Jedino je ‘problematično’ obeštećenje koje portugalska ‘A Bola’ navodi u svom tekstu o potencijalnom srpskom reprezentativcu.

Ovaj poznati portugalski medij koji se često bavi transferima oko najvećih tamošnjih klubova, navodi da će Radosav Petrović definitivno napustiti Sporting ove zime, a da je pored Partizana, još jedan klub stao u red za usluge srpskog veziste.

Ono što posebno privlači pažnju srpske javnosti, jeste činjenica da to nije ‘bilo koji klub’, već se radi o Videotonu koji sa klupe predvodi do prošle godine trener beogradskih crno-belih, Marko Nikolić.

Međutim, transfer će zavisiti od mnogo stvari, budući da ‘A Bola’ prenosi da bi trebalo da iznosi između dva i dva i po miliona evra, što je teško reći da bi ili Partizan ili Videoton mogli da izdvoje.

U Humskoj imaju plan da to bude pozajmica na godinu dana, kako bi Petrović igrao u nokaut fazi Lige Evrope, ali i naredne sezone u kvalifikacijama i grupnoj fazi nekog od evropskih takmičenja.

Narednih dana saznaćemo kakav je plan Videotona. U svakom slučaju, odlučiće i vezista, koji zna da bi u Srbiji više bio na oku selektoru Mladenu Krstajiću u mesecima koji prethode Svetskom prvenstvu u Rusiji.

FOTO: STARSPORT
0
0

3 Komentara

  1. Ja se nadam da neće uspjeti da ga dovedu..grobar sam ali koji je smisao dovoditi igrače na pozajmicu i pričati kako stvaraš partizan za evropu…pa brate bolje je sastavi ekipu od naših klinaca i za dvije godine napadni evropu i bićeš bolji sigurno nego sa ovim igračima koje niko ozbiljan neće.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter