0
Ostali sportovi

SLOVENCI SE ZAINATILI: Ostajemo na prvenstvu, ali ćemo dovesti rukomet u red!

Objavljeno: 17.01.18 u 18:05

Nakon burne utakmice sa Nemačkom iz redova slovenačkog tima su najavljivali čak i moguće istupanje sa šampionata Evrope, međutim to se ipak neće desiti.

Nakon što su se strasti stišale a glave „ohladile“, vodeći ljudi slovenčkog rukometa odlučili su da ipak ne budu toliko radikalni i ne prave korake koje bi mogli samo da naškode tamošnjem rukometu. Ipak pred utakmicu sa

Crnom Gorom, iz Slovenije poručuju da u rukometu mora doći do određenih promena, a da će oni biti „genetator“ koji će ih pokrenuti.

– Nemamo pravo da se igramo sudbinom slovenačkog rukometa i naših igrača. Slovenija će biti generator promena koje se moraju dogoditi u EHF. Organizovaćemo važne sastanke i tražiti rešenje za probleme, da učinimo stvari jasnijim i preciznijim – rekao je generalni sekretar Goran Cvijić.

Podsećamo, posle utakmice EHF je uprkos tome što je uvažila odluku litvanskih sudija, posle utakmice odlučila da ih suspenduje, kao i selektora Slovenije, Veselina Vujovića zbog burne reakcije pre izvođenja sedmerca.

Vujoviću takođe preti dodatna kazna zbog teških reči upućenim vodećim ljugima evropskog rukometa.

Utakmica između Slovenije i Crvne Gore na programu je danas, od 20:30 časova.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter