0
Ostali sportovi

FOTO: STARSPORT

REČ NAJMLAĐEG: Nikada nisam igrao bitniju utakmicu, a nije se videla razlika u odnosu na iskusnije igrače

Objavljeno: 17.01.18 u 21:22

Najmlađi igrač na Evropskom prvenstvu, levi bek novosadske Vojvodine, Milan Jovanović, odigrao je završnicu za pamćenje protiv Islanda 29:26.

 

Jovanović je imao velikog udela u trijumfu Srbije kojom je došla do plasmana u drugu fazu takmičenja.

– Nisam nikada igrao ovako bitnu utakmicu. Imao sam dosta takmičenja sa juniorima i kadetima, ali ovo je nešto sasvim drugačije. Ne može se uporediti to iskustvo. Ovde je mnogo veća odgovornost. Kada sam ušao sa Islandom, dao sam svoj maksimum da se ne vidi razlika u odnosu na iskusnije igrače. Imao sam sreće u neki momentima i odlučnosti. Ispostavilo se kao dobro. Veoma sam zadovoljan – izjavio je Jovanović za sajt Rukometnog saveza Srbije.

Selektor Cvetković mu je ukazao veliko poverenje.

– Trudim se da iskoristim svakim minut šanse koju mi ukaže selektor Cvetković. Čeka nas Norveška, svetski vicešampion, sve to kazuje. Probaćemo da im pariramo, da odigramo najbolju utakmicu do sada na Prvenstvu, pa šta bude.

Reprezentacija čarter letom sa ostalim učesnicima glavne faze otputovala je danas za Zagreb, a prvi meč igra već sutra od 18:15h protiv Norveške.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter