0
Kladionica

HOTSPORT TIKET DANA: ‘Kec’ na APOEL, može i u Podgorici

Objavljeno: 17.01.18 u 10:26

Lep izbor raznih sportova je danas pred svim kladioničarima, a mi preporučujemo kovte kladionice MaxBet.

APOEL – AEL LIMASOL 1 (1.70)

APOEL ima dva meča manje i bod manje od lidera AEK-a, a danas igra prvi odloženi meč. Rival je nezgodna ekipa AEL-a iz Limasola, ali poslednje četiri utakmice žuto-plavih govore sve 5:2, 4:0, 2:0 i 8:0. I tradicija kaže ‘kece’.

RED BUL BRAZIL – FEROVIARIJA D2+ (2.20)

Počele su brazilske igrarije, tačniji naziv regionalne lige. Za oko nam je zapao dvoboj dva niželigaša Red Bul Brazila i Feroviarije. Do sada odigrali su dva meča i jedan je pripao ‘crvenim bikovima’, drugi gostima. Oba puta bile su goleade. Sada prednost dajemo Red Bulu, daće dva gola.

NEMAČKA – MAKEDONIJA H2 +3,5 (1.95)

Nemci bi trebalo da igraju najbolji rukometu u Evropi uz Francuze kad se pogleda snaga Bundeslige. Ipak, sa druge strane je sjajna selekcija Makedonije iz čije zemlje stiže šampion Evrope. ‘Panceri’ jesu favoriti, ali ne toliki da razbiju naše južne komšije.

BUDUĆNOST – TRENTO 1 (1.65)

Budućnost je propisno namučila Lokomotivu u Podgorici, a potom je razmontirala Cedevitu u Zagrebu i otvorila šansu da se plasira u četvrtfinale. Trento nije nepobediv, šta više Gordić, braća Šehović, Gibson i Lendri su ovde favoriti.

Ukupna kvota po kladionici MaxBet je 12.03.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter