1
Domaći fudbal

FOTO: ČUKARIČKI

FOFANA SA PRIPREMA: Nije mi lako da budem odvojen od dece, ali sam fokusiran na Čukarički

Objavljeno: 17.01.18 u 13:17

Posle pozajmice u Kazahstanu, Ismail Beko Fofana se vratio u tim sa Bnovog brda u kojem će odigrati drugi deo prvenstva.

Bivši špic Partizana će tako biti pojačanje za tim Nenada Lalatovića i velika iskušenja koja ih čekaju na proleće.

– Počeli smo sa dobrim pripremama. Ekipa je u prvom delu sezone ostvarila veoma dobre rezultate i želim da nastavimo tako. Radimo mnogo na tome i prezadovoljan sam što mogu da pomognem, počeo je Fofana i odmah se osvrnuo na rad sa Nenadom Lalatovićem:

– Treninzi sa Lalom su odlični. Jeste nekad baš naporno, teže nego što je bilo u Irtišu, ali u Srbiji se igra bolji fudbal nego tamo. Ovde svi timovi igraju dobro i očekivano je da treninzi budu jaki ako hoćeš da budeš bolji od ostalih ekipa.

Fofana je bio u Irtišu od marta do decembra 2017. godine, a pre toga je za Čukarički odigrao 22 utakmice i postigao pet golova i tri asistencije. Kaže da je gledao utakmice Brđana dok je bio na pozajmici i da se uverio da je Ognjen Mudrinski, koji je takođe napadač i petostruki strelac, odličan igrač i momak:

– Fokusirani smo svi da radimo i damo najbolje od sebe za tim. Ne razmišljamo ni o čemu drugom, pa tako nema govora o konkurenciji.

Napadač je zadovoljan životom u Srbiji, pogotovo kada je reč o ljudima ovde i odnosom koji ima sa njima:

– Ja sam fudbaler i moram da budem koncentrisan. Nekad mi nedostaje malo više kuća, imam dvoje dece od 11 i devet godina i nije uvek lako. Oni nisu srećni kad odlazim, ali znaju već da je to moj posao i najvažnije mi je što sam u Beogradu fokusiran na rad.

0
0

1 Komentara

  1. Ovog je trebalo Partizan da vrati, jer Marko Nikolic nije znao da iskoristi dobro njegove mogucnosti, Ilievu hoces li se vise potruditi za Partizan ili pakuj prnje i pravac tribine ili prodaja stampe na trafikama, pozdrav.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter