FOTO: STARSPORT
in ,

SAD RUŠI PEŠAKE: A Matrija na Marakani nije mogao ni da zakači!

Bivši fudbaler Crvene zvezde, Tomas Fibel, prolazi kroz veoma težak period u karijeri, a razlog tome su nefudbalske stvari.

Defanzivac koji se na „Marakani“ pokazao kao potpuni promašaj, nakon odlaska iz Beograda angažman je pronašao u ruskom Anžiju, međutim sada je dobio otkaz i u ovom klubu.

Razlog zbog kojeg je klub iz Mahačkale raskinu ugovor sa Fibelom je igračevo prošlogodišnje hapšenje u Belgiji, zbog izazivanja saobraćajne nesreće u alkoholisanom stanju, u kojoj je jedno lice i izgubilo život.

Zbog ovog prestupa fudbaler je osuđen na dve godine zatvora i trogodišnjim oduzimanjem dozvole, a kako su ruski mediji preneli zatvor je izbegao na nepoznat način. Ipak Fibel nije uspeo da izbegne i otkaz u klubu, za koji je poslednji meč odigrao početkom oktobra 2017. godine, nakon čega je uhapšen zbog pomenutog saobraćajnog incidenta.

– Jedino što mogu da kažem je da smo raskinuli ugovor sa Fibelom. Nažalost nikakav dalji komentar ne mogu da vam dam-, izjavio je sportski direktor Anžija, Aleksandar Tancjura.

Diskusija

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Učitavanje

0

OSTOJA MIJAILOVIĆ: Partizan sledeće godine igra Evroligu, gasim TV kad igra Zvezda!

DŽIKIĆEV ‘PAKLEN TIM’: Budućnost ruši Zvezdu uz pomoć reprezentativca Kosova! (FOTO)