0
Košarka

FRKA U LOS ANĐELESU: Teodosić prisustvovao haosu u svlačionici, intervenisala policija (VIDEO) (FOTO)

Objavljeno: 16.01.18 u 09:19

Prethodno veče u NBA ligi obeležio je sukob košarkaša Los Anđeles Klipersa i Hjuston Roketsa.

LA Klipersi dočekali su Hjuston Roketse, a navijači Krisa Pola na „nož“, s obzirom na to da je ovo bio prvi meč koji je Pol odigrao kao gostujući košarkaš protiv bivšeg kluba, nakon što je doskorašnja superzvezda Klipersa letos zatražila trejd i otišla u Hjuston.

Zabeležio je domaći tim trijumf 113:102, ali nisu košarkaške bravure obeležile utakmicu na kojoj je Teodosić ubacio 12 poena, uz po šest asistencija i skokova.

Haos je počeo na tri i po minuta pre kraja, kada je Blejk Grifin tokom jednog napada odgurnuo prvo Pola, a potom i Klinta Kapelu. Dosuđen je faul za Kliperse, što su gosti prihvatili sa negodovanjem. Usledila je burna reakcija Pola, nakon čega se u raspravu sa Grifinom uključio i Majk D’Antoni, trener Hjustona.

(Youtube/ ESPN)

Iako su se strasti relativno smirile, u poslednjem minutu meča ponovo je nastao problem, pošto je došlo do verbalnog duela Grifina i Arize, pa su oba igrača isključena.

Najefikasniji je bio Lu Vilijams sa 31 poenom uz devet asistencija, uz Grifina koji je dodao 29 poena i deset skokova, dok su Pol i Erik Gordon predvodili Hjuston sa po 19 poena, uz Arizinih 17.

Kraj meča doneo je i haos u svlačionici. Prvo je, prema nekim navodima, došlo do žučne rasprave između zvezda Hjustona, Krisa Pola i Džejmsa Hardena (zbog povrede propustio meč), ali je Pol to prokomentarisao kao „trampovske laži“, aludirajući na predsednika SAD Donalda Trampa.

Nedugo potom, igrači Hjustona su provalili u svlačionicu domaćeg sastava. I to kako!

Na glavna vrata pokucao je Klint Kapela, odmah po završetku meča. Kada su ih otvorili, košarkaši Klipersa su ih momentalno zatvorili. Potom su Trevor Ariza, Džerald Grin i Džejms Harden, navodno, provalili u svlačionicu Klipersa kako bi se obračunali sa Ostinom Riversom. Za to vreme, nekadašnji as Klipersa Kris Pol poveo je drugu grupu košarkaša, koja je na sporedna vrata ušla u svlačionicu kako bi se sukobila sa Blejkom Grifinom.

Da je situacija izmakla kontroli tvrdi i izvor koji navodi da su se ubrzo ispred svlačionica pojavile i policijske snage:

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter